De Gereformeerde Kerk te Kampen is tot maart 1998 in het bezit van één kerkgebouw, de Eudokiakerk aan de Wederiklaan. Op 5 april 1997 wordt de eerste paal geslagen voor een nieuw kerkgebouw. Dit gebouw, De Bazuinkerk kan op 14 maart 1998 in gebruik genomen worden. In eerste instantie is het kerkgebouw gebruikt door de toenmalige sectie Zuid van de Kerk te Kampen. Met de voortgaande instituering op 26 april 1999 is het kerkgebouw toegewezen aan de toen ontstane gemeente van Kampen-Zuid.

Het kerkgebouw is ontworpen door ing. J.H.T. Verborg van Van Hoogevest Architecten in Amersfoort en gebouwd door bouwbedrijf Van de Wetering uit IJsselmuiden.

De kerkzaal beschikt over 413 vaste en 132 losse zitplaatsen. In het gebouw zijn 4 schakelbare vergaderzalen aanwezig, alsmede een consistorie en 2 schakelbare zalen die tevens als crèche worden gebruikt.