De kerk is voorzien van ringleiding in de gehele kerkzaal. Ook kunt u de dienst thuis mee beluisteren via de kerktelefoon of tijdens de dienst met beeld en geluid in een speciaal daarvoor ingericht zaaltje. Ook is de kerk goed toegankelijk voor minder validen en is er een invalidentoilet aanwezig. In de kerkzaal zijn beamers opgehangen om de gemeente te voorzien van informatie voorafgaand aan de dienst (op zondag). De kerk beschikt ook over een losse beamer met scherm die gebruikt kan worden in de kleinere zaaltjes. Verder staat er een orgel en een piano voor de begeleiding van liederen. Staat er een muziek/spraak installatie van Föhnn waar eventueel een band op is aan te sluiten.

Dit geheel wordt beveiligd door een inbraak- en brandbeveiliging via de meldkamer.